exalcoΗ ΕΤΕΜ είναι μία πρωτοπόρα εταιρεία διέλασης αλουμινίου που κατατάσσεται μεταξύ των πιο πολλά υποσχόμενων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η ΕΤΕΜ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1971, είναι η πρώτη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής ολοκληρωμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων και προφίλ αλουμινίου για βιομηχανικές εφαρμογές στην Ελλάδα.
Με δύο εγκαταστάσεις παραγωγής, στην Αθήνα (Ελλάδα) και στη Σόφια (Βουλγαρία), και ετήσια δυναμικότητα που υπερβαίνει τους 40.000 τόνους, η ΕΤΕΜ εγγυάται συνεχή και αδιάλειπτη παράδοση σε όλους τους πελάτες μας. Με συνεχείς καινοτομίες και επενδύσεις σε εξοπλισμό υποδομής και προσωπικό, η ΕΤΕΜ είναι μία διεθνής εταιρεία με εξαγωγές που υπερβαίνουν το 70% της παραγωγικής δυναμικότητάς της και παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες.
Με εμπειρία που υπερβαίνει τα 40 χρόνια, και στους δύο τομείς όπου έχουμε παρουσία, στο σχεδιασμό και στην παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων και προφίλ αλουμινίου για βιομηχανικές εφαρμογές, δεσμευόμαστε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας με προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και δημιουργούμε μαζί τους μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα και τη συνέπεια.
Η ΕΤΕΜ κατέχει μία ισχυρή θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και επιδιώκουμε συνεχώς την ανάπτυξη σε νέες χώρες και αγορές. Με αποτελεσματικές δομές και προσωπικό υψηλών προσόντων, εκπληρώνουμε το στρατηγικό μας στόχο που αφορά την κατανόηση και την ικανοποίηση των αναγκών κάθε αγοράς καθώς και τη διευκόλυνση των πελατών μας ώστε να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους.  

E 8000


102
Η Ε8000 έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική ή κατασκευαστική απαίτηση. Έχει σχεδιαστεί με βάση τις σύγχρονες αντιλήψεις λειτουργικότητας, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομείωσης.

Είναι αξιόπιστη και προτιμάται ιδιαίτερα για την κατασκευή μεγάλων έργων – εμπορικών κέντρων, αεροδρομίων, σταθμών κλπ. Το σύστημα προσφέρει εξαιρετική αντισεισμική προστασία και πληροί όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές και τεχνικές προδιαγραφές.
 

E 85


102
Η Ε85 είναι ένα μοντέρνο σύστημα υαλοπετασμάτων τελευταίας τεχνολογίας σχεδιασμένο με αρχιτεκτονική «κολώνας – τραβέρσας». Είναι το αποτέλεσμα 2,5 ετών έρευνας, κατά την οποία συνδυάστηκε η τεχνογνωσία της τεχνολογίας και των χαρακτηριστικών ενεργειακής απόδοσης με τις τρέχουσες και τις μελλοντικές απαιτήσεις για την κατασκευή κτιρίων.
Ο σχεδιασμός του συστήματος με κολώνες πλάτους 50 mm εξασφαλίζει πλήρη συμμόρφωση με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές καθώς και υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και υδατοστεγανότητας.

 

E 90


102
Η Ε90 σχεδιάστηκε ως απάντηση στις αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων αρχιτεκτονικών συστημάτων για βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας του τελικού προϊόντος, μείωση του χρόνου τοποθέτησης, μοναδικότητα του σχεδίου και απελευθέρωση των αρχιτεκτονικών λύσεων.
Το σύστημα σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που καταγράφηκαν σε έργα και εταιρείες στην περιοχή των Βαλκανίων. Ένα από τα πλεονέκτημα του συστήματος είναι η δυνατότητα τοποθέτησης χωρίς σκαλωσιές και, επομένως, η απεξάρτησή της τοποθέτησης του από τις καιρικές συνθήκες. Η αποστράγγιση των νερών της βροχής καθώς και των υδρατμών γίνεται ελεγχόμενα από τις κολώνες.

 

E-66


 

102

Τα σκιάδια εξασφαλίζουν δύο από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των σύγχρονων κατασκευών – προστασία από υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ελεγχόμενη πρόσβαση του φυσικού φωτός.
Τα χαρακτηριστικά αυτά εξασφαλίζουν άνεση και συνολική βελτίωση του περιβάλλοντος διαβίωσης για τους ενοίκους ενώ, παράλληλα, συνεισφέρουν στην ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Το σύστημα προσφέρει πολλές επιλογές και επιτρέπει διάφορους τρόπους ανάρτησης.

 

E97 BRAVO


102

 

Το E97 BRAVO προσφέρει:

• Μοναδικό σχεδιασμό που συνδυάζει κύρια προφίλ στήριξης με γωνιακούς βραχίονες (σχήματος L) για στήριξη στον τοίχο
• Περισσότερους από 30 τύπους βραχιόνων, μήκους από 40 mm έως 300 mm, που εξασφαλίζουν την ευθυγράμμιση του υλικού πρόσοψης ενώ απαλείφουν τις ανωμαλίες της βάσης κατασκευής
• Δυνατότητα προσαρμογής στις 3 διαστάσεις, διευκολύνοντας έτσι την τοποθέτηση
Υλικά κατάλληλα για τοποθέτηση:
• Σύνθετα υλικά
• Μεταλλικά φύλλα

Μέθοδος ανάρτησης: άγκιστρα
 

E97 VARIO


102
Αυτό το σύστημα αεριζόμενης πρόσοψης, που επίσης αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Agrob Buchtal, έχει σχεδιαστεί για την τοποθέτηση των κεραμικών πλακιδίων Agrob Buchtal Kera Twin K20.
Ο καινοτόμος οδηγός του συστήματος εξασφαλίζει ακόμα πιο αποτελεσματική και γρήγορη τοποθέτηση – τα πάνελ τοποθετούνται με απλή ανάρτηση.

Το σύστημα προσφέρει:
• φυσικό αερισμό
• εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση των πάνελ
• απαλλαγή από πρόσθετα άγκιστρα, παρελκόμενα και εργαλεία
• μεγάλη ποικιλία μεγεθών στα βασικά πάχη των πάνελ
• αυξημένη πυραντοχή
• υψηλό επίπεδο ηχομόνωσης
• υδρατμοπερατότητα

Υλικά πρόσοψης κατάλληλα για ανάρτηση:
• κεραμικά πλακίδια Agrob Buchtal K20

Μέθοδος τοποθέτησης: ανάρτηση σε ειδικά διάτρητο προφίλ

 

E97 FORTE


102
Το σύστημα προσφέρει:
• άψογη εμφάνιση της πρόσοψης χωρίς ορατά στοιχεία στήριξης
• μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων του υλικού πρόσοψης
• το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας κατά τη στερέωση των πλακιδίων χάρη στα αυτοκοπτικά αγκύρια Fischer®
• δυνατότητα χρήσης υλικών πρόσοψης με πάχος από 8 mm έως πάνω από 35 mm
• εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση – 1,5 τ.μ. ανά άτομο ανά ώρα
• ασφαλή και λεπτομερώς μελετημένη εργασία που καλύπτει ολόκληρο το έργο και εγγυάται ένα σύστημα ολοκληρωμένης λύσης

Υλικά πρόσοψης κατάλληλα για τοποθέτηση:
• πέτρα
• μάρμαρο
• γρανίτης

Μέθοδος τοποθέτησης: αυτοκοπτικά αγκύρια
 

E-1000


102
Λειτουργικό και πλήρες όσο αφορά τις διαθέσιμες τυπολογίες, το σύστημα προσφέρει δυνατότητα επιλογής μεταξύ πληθώρας προφίλ για την κατασκευή καμπύλων και ίσιων προφίλ.
Το Ε1000 είναι ένα σύστημα φύλλων 40 mm και 48 mm (για ίσια και πομπέ προφίλ, αντίστοιχα) που πληροί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Τέλος, το σύστημα προσφέρει ευρεία γκάμα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί από την ΕΤΕΜ και εγγυώνται μακροχρόνια λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα.

 

E-2300


102
Το σύστημα προσφέρει:
• άψογη εμφάνιση της πρόσοψης χωρίς ορατά στοιχεία στήριξης
• μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων του υλικού πρόσοψης
• το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας κατά τη στερέωση των πλακιδίων χάρη στα αυτοκοπτικά αγκύρια Fischer®
• δυνατότητα χρήσης υλικών πρόσοψης με πάχος από 8 mm έως πάνω από 35 mm
• εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση – 1,5 τ.μ. ανά άτομο ανά ώρα
• ασφαλή και λεπτομερώς μελετημένη εργασία που καλύπτει ολόκληρο το έργο και εγγυάται ένα σύστημα ολοκληρωμένης λύσης

 

E38 ECS


102
Το Ε38 είναι ένα επαναστατικό ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζει άψογα την ποιότητα με χαρακτηριστικά βελτιωμένης μόνωσης για τον τελικό χρήστη ενώ, παράλληλα, αυξάνει την παραγωγικότητα για τον κατασκευαστή αλουμινίου ελαττώνοντας το χρόνο που απαιτείται για τη συναρμολόγηση μίας πόρτας ή ενός παραθύρου.
Το Ε38 είναι ένα σύστημα που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός θερμομονωτικού συστήματος αλουμινίου για μικρά έως μεσαία κουφώματα με τον πιο οικονομικό τρόπο.

 

E40 ECS


102
Το Ε40 είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα που είναι κατάλληλο για την κατασκευή ανοιγόμενων πλαισίων κάθε τύπου. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του με μεταβλητό πάχος τοιχώματος προσδίδει στο σύστημα επιπλέον δομική ανθεκτικότητα και σταθερότητα, χρησιμοποιώντας περισσότερο αλουμίνιο όπου χρειάζεται. Η ανθεκτικότητα και η θερμομόνωση επιτυγχάνονται με τον πλέον οικονομικό τρόπο.
Με ευρεία γκάμα προφίλ και ευελιξία στο σχεδιασμό σε ίσια και πομπέ γραμμή, ο τελικός χρήστης επωφελείται από τις αισθητικές και κατασκευαστικές δυνατότητες του συστήματος, με προσιτό κόστος.

 

E45 ECS


102
Το Ε45 ανήκει στη νέα γενιά θερμομονωτικών ανοιγόμενων συστημάτων. Με γνώμονα τη διατήρηση της ενέργειας στις κτιριακές κατασκευές, το Ε45 έχει σχεδιαστεί ώστε να πληροί πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών προδιαγραφών.
Χάρη στην ευρεία γκάμα προφίλ, το σύστημα προσφέρει πληθώρα επιλογών σχεδιασμού, από κλασικές, στενές ίσιες γραμμές μέχρι πομπέ μορφές καθώς και δυνατότητα κατασκευής πολλών σύνθετων τυπολογιών, όπως παράλληλες συρόμενες και ανακλινόμενες πόρτες, παράλληλες αναδιπλούμενες πόρτες και ανοιγόμενα πλαίσια με «κρυφό» φύλλο που δίνουν ομοιόμορφη εξωτερική εμφάνιση με το συνδυασμό ανοιγόμενων και σταθερών πλαισίων.
Το σύστημα E45 είναι φύλλο πλάτους 60 mm (προφίλ ίσιας γραμμής) και, με την εφαρμογή πρωτοποριακού σχεδιασμού πολυαμιδίων μεταβλητού μήκους, 24 mm έως 30 mm, προσδίδει χαρακτηριστικά ανώτερων επιδόσεων στην κατηγορία του, με δείκτη θερμομόνωσης Uf = 1,9 W/m2 και δείκτη ηχομόνωσης που προσεγγίζει τα 42 dB

 

E75 ECS


102
Το ανοιγόμενο σύστημα Ε75 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης στις κτιριακές κατασκευές.
Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως οι εσωτερικές ράβδοι μόνωσης, τα λάστιχα από EPDM πολλών θαλάμων και τα πολυαμίδια ειδικού σχεδιασμού 39 mm, το Ε75 έχει εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης (Uf = 1,4 W/m2) και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές.
Το σύστημα αποτελεί λύση για πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών απαιτήσεων καθώς προσφέρει ευρεία γκάμα προφίλ. Κλασικός σχεδιασμός του συστήματος σε ίσια γραμμή. Οι βασικές διαστάσεις του Ε75 είναι φύλλο πλάτους 75 mm και ύψος σταθερού πλαισίου-φύλλου από μόνο 106 mm.
Το Ε75 είναι ένα στιβαρό σύστημα που σχεδιάστηκε για να καλύπτει κάθε απαίτηση για τις πόρτες και τα παράθυρα ενός κτιρίου. Με το πλάτος των προφίλ αλουμινίου να κυμαίνεται από 1,6 mm έως 2,5 mm, έχει σχεδιαστεί ειδικά για πόρτες που χρησιμοποιούνται έντονα.

 

E-2300


102
Το σύστημα σχεδιάστηκε για ανοίγματα μεσαίου και μεγάλου μεγέθους και, λόγω του επαναστατικού αρχικού σχεδιασμού του, έγινε αποδεκτό από τους αρχιτέκτονες και τους πολιτικούς μηχανικούς ως ένα στιβαρό και ανθεκτικό σύστημα με πολύ καλά χαρακτηριστικά.
Με την πάροδο των ετών, το Ε2300 ανανεωνόταν συνεχώς με νέα προφίλ και τυπολογίες κατασκευής, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα. Χάρη στην ευρεία σειρά λύσεων που προσφέρει το Ε2300, το σύστημα έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε μεγάλα έργα όπου οι επιδόσεις και η αντοχή ήταν προαπαιτούμενες ιδιότητες.
Το Ε2300 παρέχεται με όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα και τους μηχανισμούς που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα του συστήματος.
Διαθέτει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά επιδόσεων που εξασφαλίζουν τη συμμόρφωσή του με τις προδιαγραφές που ισχύουν για τα πλαίσια αλουμινίου.
 

E-19


102
Το Ε19 είναι ένα συρόμενο σύστημα που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την ασφάλεια, την αισθητική και τη μεγάλη διάρκεια ζωής, χαρακτηριστικά που είναι αυτονόητα στα αρχιτεκτονικά συστήματα ΕΤΕΜ.
Ο σχεδιασμός του συστήματος περιλαμβάνει φύλλο πλάτους 32 mm και ευρεία γκάμα διακοσμητικών λύσεων καθώς και προτάσεις για όλους τους τύπους κατασκευών. Το Ε19 είναι ένα σύστημα με εξαιρετικές ιδιότητες στην κατηγορία του, όσο αφορά την υδατοστεγανότητα και την αεροστεγανότητα, τον εργονομικό σχεδιασμό, τη μοντέρνα εμφάνιση, την απλή συναρμολόγηση και λειτουργία. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με ορθολογική χρήση των υλικών, με αποτέλεσμα ένα οικονομικά προσιτό πλαίσιο με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.
 

E-22


106
Το Ε22 είναι ένα από τα παλαιότερα και ευρύτερα χρησιμοποιημένα συρόμενα συστήματα στην Ελληνική αγορά. Το πρόσφατα ανανεωμένο Ε22 σχεδιάστηκε ώστε να ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα που έδωσαν τόσο μεγάλη επιτυχία στο Ε-2200 διαχρονικά με τις σύγχρονες κατασκευαστικές και αισθητικές απαιτήσεις.
Το σύστημα Ε22 πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, έχει πιστοποιηθεί από διαπιστευμένα εργαστήρια και έχει σχεδιαστεί ειδικά για ανοίγματα μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Με πληθώρα προφίλ φύλλων, το Ε22 προσφέρει προφίλ σε ίσια ή πομπέ μορφή, εξασφαλίζοντας ευελιξία στο μελετητή ή τον αρχιτέκτονα όσο αφορά την αισθητική της κατασκευής.
Το νέο Ε22 είναι ένα εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό σύστημα.
 

E-36 ECS


106
Το Ε36 σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει συνολικά και να δώσει λύση στην αντικατάσταση παλαιών συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων όταν αυτά πρέπει να εφαρμοστούν σε στενό άνοιγμα «τούνελ» τοιχοποιίας.
Η καινοτομία στον σχεδιασμό του συστήματος Ε36 είναι η δυνατότητα στην κατασκευή ενός κουφώματος που ξεπερνάει παραδοσιακούς περιορισμούς και συμβιβασμούς σε αυτή την κατηγορία προσφέροντας ένα κούφωμα ιδιαίτερα σύγχρονο αισθητικά, λειτουργικά και προπαντός με τεχνικά χαρακτηριστικά συστημάτων πολύ μεγαλύτερης κατηγορίας.
Το Ε36 είναι ένα σύστημα με λιτές ορθογώνιες διατομές, χαμηλό ύψος κάτω οδηγού, ειδικά μελετημένο για να μην δημιουργεί προεξοχές στο πάτωμα σε αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων, ύψος κινούμενο φύλου, μόλις 75mm που επιτρέπει μεγαλύτερη φωτεινότητα στον εσωτερικό χώρο.
 

E-50 ECS


106
Το Ε50 είναι ένα από τα πιο σύγχρονα συρόμενα θερμομονωτικά συστήματα της ΕΤΕΜ. Σχεδιασμένο για μεσαία και μεγάλα ανοίγματα, το Ε50 συνδυάζει τις τάσεις της σύγχρονης αισθητικής με τις ανάγκες που προκύπτουν από τις αυστηρές προδιαγραφές για την εξοικονόμηση ενέργειας.
Κατά τον σχεδιασμό του Ε50, λάβαμε υπόψη τις ανάγκες για περισσότερο φως στο εσωτερικό του κτηρίου, την ευκολία στη χρήση και τη λειτουργία του πλαισίου, την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και την προστασία από έντονα καιρικά φαινόμενα.
 

E-52 ECS


106
Το Ε52 είναι ένα συρόμενο σύστημα που ανήκει στη νέα γενιά θερμοδιακοπτόμενων συστημάτων της ΕΤΕΜ και προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης και ηχομόνωσης στην κατηγορία του.
Το Ε52, που έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες, προσφέρει ευρεία γκάμα προφίλ, σε ίσια και πομπέ γραμμή, που δίνουν την ευελιξία κατασκευής ποικιλόμορφων τυπολογιών.
 

E-3000 ECS


106
Το Ε3000 είναι ένα θερμοδιακοπτόμενο συρόμενο σύστημα βαρέως τύπου. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις για τη μεγαλύτερη δυνατή εκμετάλλευση του ηλιακού φωτός και την καλύτερη δυνατή θέα σε πολύ μεγάλα ανοίγματα.
Εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα, το Ε3000 επιλέχθηκε σε πολλά ξενοδοχεία, θέρετρα και συγκροτήματα κατοικιών όπου η μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση του ηλιακού φωτός σε συνδυασμό με την αυξημένη θερμομόνωση και ηχομόνωση ήταν απαραίτητες προδιαγραφές.
 

E-70 ECS


106
Η Ε70 είναι ένα συρόμενο σύστημα, σχεδιασμένο για μεγάλα ανοίγματα που προσφέρει άριστα χαρακτηριστικά θερμομόνωσης.
Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ανάγκη για συστήματα συρομένων για πολύ μεγάλα ανοίγματα που είναι εύκολα στην λειτουργία και δίνουν την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης των ενοίκων στον εξωτερικό χώρο, η ΕΤΕΜ σχεδίασε την Ε70, ένα σύστημα που επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή διείσδυση του ηλιακού φωτός ενώ, παράλληλα, προσφέρει την τεχνολογία Less Frame, μία τεχνολογία που ελαχιστοποιεί οπτικά τα πλαίσια αλουμινίου.
 

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


106
Η ΕΤΕΜ προσφέρει μία πλήρη σειρά θυρών, έτοιμων για τοποθέτηση, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την αισθητική και την προστασία έναντι στην παραβίαση, η ΕΤΕΜ προσφέρει μία σειρά θυρών ασφαλείας για κύριες εισόδους.
 

Πόρτες Αλουμινίου


106
Η ΕΤΕΜ παρουσιάζει ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν που συνδυάζει άψογα την εμφάνιση με τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, την κύρια είσοδο αλουμινίου PREMIUM.
Αυτό που διαφοροποιεί τις πόρτες PREMIUM είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία που εφαρμόζεται κατά τη διαδικασία κατασκευής όπου το φύλλο αλουμινίου καλύπτει την επιφάνεια της πόρτας, με αποτέλεσμα μία ομοιόμορφη εμφάνιση όπου φαίνεται μόνο η κάσα.
Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών μοντέλων και ειδικά σχεδιασμένων αξεσουάρ, όπως οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου και οι λαβές INOX, καθώς και με εξαιρετικά ανθεκτικές επενδύσεις αλουμινίου πάχους 2,5 mm, οι πόρτες PREMIUM προσφέρουν εξαιρετικό σχεδιασμό και σωστή διαχρονική λειτουργικότητα.
Οι πόρτες βάφονται με πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
 

Μεταλλικές Πόρτες


106
Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν πολυάριθμες εφαρμογές σε γραφεία, αποθήκες, κλιμακοστάσια και βιομηχανικούς χώρους.
Η σειρά θυρών γενικής χρήσης με την επωνυμία «Μεταλλικές πόρτες» ξεχωρίζει για τη χρηστικότητα και την προσιτή τιμή της. Μονόφυλλες ή δίφυλλες, σε διάφορους συνδυασμούς διαστάσεων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν όσο αφορά τα ανοίγματα (η ίδια μονόφυλλη ή δίφυλλη πόρτα μπορεί να τοποθετηθεί έτσι ώστε να ανοίγει αριστερά ή δεξιά).
Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από γαλβανισμένα μεταλλικά φύλλα για τη μέγιστη δυνατή προστασία από διάβρωση. Σε συνδυασμό με το περιμετρικό λάστιχο για την καλύτερη δυνατή στεγανοποίηση, είναι ιδανικές ακόμα και για περιοχές με υψηλή υγρασία. Η στιβαρότητα του φύλλου της πόρτας εξασφαλίζεται από την εσωτερική τοποθέτηση πάνελ χαρτοκυψέλης. Επίσης, διατίθενται και με διάτρηση για χώρους όπου είναι απαραίτητος ο εξαερισμός.
Διατίθενται σε χρώμα RAL 7035 ή σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση του χρωματολογίου της ΕΤΕΜ.
 

Ε-55


106
Η σειρά συστημάτων ρολών της ΕΤΕΜ προσφέρεται σε ευρεία γκάμα διαστάσεων για κουτιά και φυλλαράκια, από 145 mm x 150 mm (ΥxΠ) έως 245 mm x 250mm (ΥxΠ) για τα κουτιά και από 26 mm έως 55,4 mm για τα φυλλαράκια (ορατό ύψος).
Καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός σπιτιού, όσο αφορά τις πόρτες και τα παράθυρα, με κουτιά σε ίσια και καμπύλη γραμμή, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αισθητική και κατασκευαστική απαίτηση. Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής πλήρους σειράς μηχανισμών αυτοματισμού. Έτσι, τα ρολά ΕΤΕΜ μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να αποκρίνονται στο φως, στη βροχή και στον άνεμο ή ακόμα και να λειτουργούν από απόσταση μέσω τηλεφωνικών ή διαδικτυακών εντολών.
 

Ε-61 Multi Box


106
Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός του MultiBox επεκτείνει τα υπάρχοντα, ανοιγόμενα και συρόμενα, κουφώματα αλουμινίου, με ένα θερμομονωμένο θάλαμο, όπου μπορούν να αναρτηθούν διάφορα συστήματα σκίασης, ασφάλειας ή ρολών.
Επίσης, το MultiBox μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλες εφαρμογές του κτιρίου όπου απαιτείται θερμομόνωση και οι οποίες πρέπει να ενσωματωθούν σε άλλα συστήματα. Για παράδειγμα:
– Συστήματα φωτισμού και φωτιστικά σώματα
– Σωλήνες νερού
– Σωληνώσεις θέρμανσης και ψύξης
– Συστήματα παρακολούθησης της κύριας εισόδου
– Συστήματα γραμματοκιβωτίων