BANNER



6328

Τύποι κουφωμάτων
Ο τύπος των κουφωμάτων συρόμενα – ανοιγόμενα θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της οικοδομής ή του σπιτιού .Εξοικονόμηση χώρου, μεγάλα ανοίγματα, είναι κάποια μόνο ,από τα χαρακτηριστικά μιας κατοικίας που θα πρέπει να δούμε πριν καταλήξουμε στην επιλογή του κουφώματος .
Το design των κουφωμάτων αλουμινίου που επιλέγετε, από διακριτικές γραμμές σε αρμονία με το περιβάλλον και το σχέδιο της κατοικίας, σε έντονες γραμμές και χρώματα για αντιθέσεις με μοντέρνο αποτέλεσμα.Τέλος θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή για την επιλογή θερμομονωτικών ή απλών κουφωμάτων.

Κοντά σε θάλασσα
Χρησιμοποιώντας τα θερμομονωτικά συστήματα μηδενίζουμε σχεδόν το φαινόμενο της υγροποίησης. Ο αέρας που περιέχει υγρασία όταν ψύχεται ξαφνικά, συμπυκνώνεται και παρουσιάζονται τα σταγονίδια στην εσωτερική πλευρά του κουφώματος. Λόγω της θερμοδιακοπής μειώνεται η πιθανότητα να εμφανίσει υγρασία.

Σε βουνό
Η χρήση θερμομονωτικών κουφωμάτων έχει την ικανότητα να εμποδίζει τη διαφυγή του ζεστού αέρα προς τα έξω και το πέρασμα του κρύου από έξω προς τα μέσα. Η οικονομία που κερδίζουμε τόσο σε ενέργεια θέρμανσης όσο και σε χρήματα είναι μεγάλη κάνοντας απαραίτητη την χρήση θερμομονωτικών κουφωμάτων.

Στην πόλη
Αν και δεν κρίνεται απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν θερμομονωτικά συστήματα σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ανάγκη που έχει δημιουργηθεί, ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες για ακουστική μόνωση. Ανάγκη που μπορεί να καλυφθεί χρησιμοποιώντας θερμοδιακοπτόμενα συστήματα με ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους να είναι η καλύτερη ηχομόνωση.