alumil
Schüco – ο ηγέτης της αγοράς για καινοτόμα περιβλήματα κτιρίων είναι συνώνυμο παγκοσμίως για τεχνογνωσία σε παράθυρα, πόρτες, υαλοπετάσματα και ηλιακές λύσεις. Σήμερα τα κτίρια ευθύνονται για το 40% της παγκόσμιας κατανάλωσης ενέργειας και συνεπώς για ένα μεγάλο ποσοστό των εκπομπών CO2. Για βιώσιμες και ενεργειακά αποδοτικές κατασκευές η Schüco προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές λύσεις για το περίβλημα του κτιρίου – από το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση.
Η Schüco δεν είναι μόνο πάροχος κουφωμάτων και υαλοπετασμάτων προηγμένης τεχνολογίας καθώς και αποτελεσματικών ηλιακών λύσεων. Αλλά και μια πολύτιμη επαφή. Για αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, εγκαταστάτες, μελετητές, επενδυτές και ιδιοκτήτες. Ο στόχος: να προσφέρει σε όλες τις αγορές τις κατάλληλες λύσεις – σε ιδιωτικές κατοικίες όπως και σε εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια. Για το σκοπό αυτό διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από υψηλής ποιότητας υλικά για την κατασκευή και την ανακαίνιση κτιρίων. Τα συστήματα Schüco πληρούν τα πιο απαιτητικά και υψηλότερα πρότυπα ποιότητας θέτοντας ως μέτρο σύγκρισης την ενεργειακή απόδοση, την ασφάλεια, την άνεση και το σχεδιασμό.

AWS 75.SI


102

Η εξοικονόμηση και η παραγωγή ενέργειας έχουν γίνει πλέον κεντρικά ζητούμενα της αρχιτεκτονικής, άρρηκτα συνδεδεμένα με τα ζητήματα της ασφάλειας, του αυτοματισμού και του σχεδιασμού. Πάνω απ’ όλα, το παράθυρο Schüco AWS 75.SI αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής της εξέλιξης. Σε συνδυασμό με τον κρυφό μηχανισμό Schüco TipTronic, μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως η ενεργειακά αποδοτική δυνατότητα του αυτοματισμού κτιρίων. Επιπλέον, το παράθυρο Schüco AWS 75.SI χαρακτηρίζεται από τα αξεπέραστα πλεονεκτήματα του αλουμινίου: μακρά διάρκεια ζωής, σταθερότητα και στιβαρότητα, λεπτές όψεις καθώς και πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, όλα αυτά και με παράθυρα μεγάλων διαστάσεων.
 

AWS 75 BS.HI


102

Ιδιαίτερα κομψή αισθητική χωρίς εμφανή φύλλα παραθύρου σας προσφέρει το σύστημα παραθύρων αλουμινίου υψηλής θερμομόνωσης Schüco AWS 75 BS.HI (Block System.High Insulation). Η εξωτερική κάσα καλύπτει τελείως το φύλλο, καθιστώντας το μη εμφανές.
Το ελκυστικό αυτό σχέδιο, το οποίο ονομάζεται κιβωτοειδές παράθυρο, τονίζει με ιδανικό τρόπο τον ελαφρύ χαρακτήρα των ποιοτικών κατασκευών παραθύρων αλουμινίου και με το εξαιρετικά λεπτό του πλαίσιο επιτρέπει τη διαμόρφωση μεγάλων διάφανων επιφανειών τζαμιού.
Επιπλέον, το σύστημα αυτό χαρακτηρίζεται από τα αξεπέραστα πλεονεκτήματα του αλουμινίου: μακρά διάρκεια ζωής, σταθερότητα και στιβαρότητα, λεπτές όψεις καθώς και πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, όλα αυτά και με παράθυρα μεγάλων διαστάσεων.
 

AWS 70.HI


102

Υψηλής θερμομόνωσης, σταθερό και με δυνατότητα εφαμοργής παντού – τα πλεονεκτήματα που καθιστούν το σύστημα παραθύρων αλουμινίου Schüco AWS 70.HI (High Insulation) το κατεξοχήν ένα παράθυρο για όλες τις εφαρμογές για νεόδμητα και προς ανακαίνιση κτίρια. Επιπλέον, το ποιοτικό παράθυρο ενεργειακής εξοικονόμησης χαρακτηρίζεται από τα αξεπέραστα πλεονεκτήματα του αλουμινίου: μακρά διάρκεια ζωής, σταθερότητα και στιβαρότητα, λεπτές όψεις καθώς και πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, όλα αυτά και με παράθυρα μεγάλων διαστάσεων.
 

AWS 65


102
Είτε πρόκειται για νεόδμητο είτε για προς ανακαίνιση κτίριο, το παράθυρο αλουμινίου Schüco AWS 65 μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατ’ επιλογή με συνεπίπεδο ή προς τα έξω ανοιγόμενο φύλλο για κάθε κατασκευή. Οι πολλαπλές εκδοχές του συστήματος και η εκτενής γκάμα εξαρτημάτων αποτελούν τη βάση για διάφορες δυνατότητες διαμόρφωσης.
Επιπλέον, το ποιοτικό σύστημα παραθύρων υψηλής θερμομόνωσης και πολλαπλών εφαρμογών χαρακτηρίζεται από τα αξεπέραστα πλεονεκτήματα του αλουμινίου: μακρά διάρκεια ζωής, σταθερότητα και στιβαρότητα, λεπτές όψεις καθώς και πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, όλα αυτά και με παράθυρα μεγάλων διαστάσεων.
 

AWS 70 BS.HI


102
Λεπτή κατασκευή για εμφάνιση με κρυφό πλαίσιο φύλλου
Υψηλή θερμομόνωση, για βάθος διατομής 70 mm: Τιμές Uf 1,9 W/m²K (όψη 89 mm)
Διατίθεται και ως συνεπίπεδο φύλλο παραθύρου
Πολύ λεπτή όψη από 67 mm, χάρη στα μη ορατά πηχάκια
Διευρυμένη ζώνη μόνωσης, με θερμοδιακοπές με πυρήνα αφρού
Εκτενής γκάμα προφίλ, με όψη κολώνας, έως 44 mm, δίφυλλα παράθυρα και καϊτια
 

AWS 65 BS


102
Με το θερμομονωμένο παράθυρο αλουμινίου Schüco AWS 65 BS (Block System) δημιουργείτε ιδιαίτερα αρμονικές όψεις τζαμιού χωρίς ορατά φύλλα. Η εξωτερική κάσα καλύπτει πλήρως το φύλλο του παραθύρου, καθιστώντας το μη εμφανές.
Το ελκυστικό αυτό σχέδιο λεπτών όψεων, το οποίο ονομάζεται κιβωτοειδές παράθυρο, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για το βασικό σύστημα παραθύρων Schüco AWS 65 και ανταποκρίνεται στις κορυφαίες αισθητικές απαιτήσεις.
Επιπλέον, το σύστημα αυτό χαρακτηρίζεται από τα αξεπέραστα πλεονεκτήματα του αλουμινίου: μακρά διάρκεια ζωής, σταθερότητα και στιβαρότητα, λεπτές όψεις καθώς και πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, όλα αυτά και με παράθυρα μεγάλων διαστάσεων.
 

AWS 50


102
Σύστημα παραθύρων με μεγάλη γκάμα διαφόρων λύσεων για τις διεθνείς αγορές.
Σύστημα παραθύρων με βάθος διατομής 50 mm
Λύσεις για πόρτες εύκολης πρόσβασης μπαλκονιών και αιθρίων σε ανοιγοανακλινόμενη εκτέλεση και με μπινί
Συμβατό με το σύστημα πορτών Schüco ADS 50
Ευελιξία στη χρωματική διαμόρφωση με διαφορετικά χρώματα εσωτερικά και εξωτερικά
Μέγιστο βάρος φύλλου ως 160 kg
Κατηγορία ασφαλείας ως WK1
Μέγιστο πάχος τζαμιού έως 40 mm
 

AWS 50.ΝΙ


102
Χωρίς μόνωση σύστημα παραθύρου με βασικό βάθος 50 mm εσωτερικά:
Λεπτή όψη από 74 mm
Προαιρετικά με συνεπίπεδο φύλλο ή προς τα έξω ανοιγόμενο φύλλο
Γωνίες σύνδεσης με γωνιάστρα ή με πείρο
Βάρος φύλλου έως 160 kg
Συμβατό με το σύστημα πορτών Schüco ADS 50.ΝΙ
Η εμφάνιση του κτιρίου συμφωνεί εσωτερικά και εξωτερικά, καθώς τα πλάτη όψης είναι όμοια με αυτά των θερμικά μονωμένων συστημάτων παραθύρου
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάχος τζαμιού έως 40 mm
 

Eξώπορτες Αλουμινίου


102
 

Η επιλογή μιας εξώπορτας αλουμινίου Schüco θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ένα προϊόν πρώτης τάξεως. Το σύστημα αυτό όχι μόνο επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα αναφορικά με τη λειτουργικότητα, αλλά επιπλέον διαθέτει σχεδόν απεριόριστες σχεδιαστικές δυνατότητες.
 

ASS 39 SC


102
 
Το ελαφρύ, θερμομονωτικό, συρόμενο σύστημα Schüco ASS 39 SC, με λεπτή όψη και αντίστοιχα στενά πλαίσια για μεγάλους χώρους, προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση σε νότιες χώρες. Διαθέτει μια εντυπωσιακά ευρεία ζώνη μόνωσης, και παρέχει ευέλικτες επιλογές υαλοπίνακα, με συνολικό πάχος έως 28 mm.
 

ASS 50.NI 
Μη θερμοδιακοπτόμενο, συρόμενο και ανασυρόμενο σύστημα, με λεπτή όψη, για επιφάνειες υαλοπίνακα.
Βάθος διατομής φύλλου 50 mm
Αντιδιαρρηκτική προστασία, έως WK2
Βάρος φύλλου, έως 150 kg
Δυνατότητα υάλωσης, πάχους 8-32 mm
Διπλός οδηγός
Αποδοτική εγκατάσταση, χάρη στα κατάλληλα πηχάκια και στηρίγματα του υαλοπίνακα
 
 

ASS 70.HI 
Αν επιδιώκετε διαμόρφωση φωτεινών χώρων με εντυπωσιακή αισθητική, το σύστημα αυτό ενδείκνυται για μεγάλα πλάτη ανοίγματος με κατασκευές τζαμιού μεγάλων διαστάσεων.Η θερμομόνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική σε κατασκευές μεγάλων διαστάσεων. Ευτυχώς, η Schüco έχει να σας προτείνει την κατάλληλη υάλωση με τιμή Ud< 1,5 W/m2K. Έτσι, η εξοικονόμηση ενέργειας γίνεται εύκολη και η επένδυσή σας αποδίδει.    

ASS 77 PD.SI 
Το σύστημα Schüco ASS 77 PD.SI είναι ένα μεγάλης κλίμακας συρόμενο σύστημα, με δυνατότητα μεγάλου ανοίγματος. Η λεπτή όψη των προφίλ και η εξαιρετική θερμομόνωση έχουν κερδίσει τους αρχιτέκτονες και τους πελάτες.
Ο σχεδιασμός του συστήματος πόρτας Schüco ASS 77 PD.SI διακρίνεται για τη μινιμαλιστική όψη των προφίλ στο κέντρο του και το εξωτερικό του πλαίσιο, το οποίο «κρύβεται» κάτω από το προσάρτημα που ενσωματώνει την κατασκευή στη δομή του κτιρίου. Πέρα από το σχεδιασμό του, το σύστημα εξασφαλίζει εξαίρετη θερμομόνωση, με τιμές Uw < 0,8 W/m²K, και διαθέτει άριστα χαρακτηριστικά. Ο ενσωματωμένος στο προφίλ οδηγός και η τεχνολογία ασφάλισης μεγιστοποιούν την άνεση των χρηστών.    

ASS 70 FD 
Τα πτυσσόμενα / συρόμενα συστήματα Schüco προσφέρουν πλεονεκτήματα, όπως μεγάλη γκάμα σχεδίων, αθόρυβη λειτουργία, εξαιρετική στεγανότητα και δυνατότητα μεγάλων ανοιγμάτων.
Η τιμή Ud κάτω από 2,0 W/m2K (με ανάλογη υάλωση) σημαίνει υψηλή θερμομόνωση. Ρωτήστε και το συνεργάτη της Schüco και θα δείτε ότι δεν θα έχει να σας προτείνει πιο αποτελεσματικά προϊόντα στην αγορά.
Η αντιδιαρρηκτική προστασία μέχρι WK2 και η υψηλή προστασία από την προσπίπτουσα βροχή (ως 600 Pa) είναι μόνο δύο από τις εξαιρετικές ιδιότητες του συστήματος αυτού.
 
 

ASS 50 
Θερμομονωτικό συρόμενο και ανασυρόμενο σύστημα, με συμπαγές πλαίσιο φύλλου και αρκετά λεπτή όψη.
Θερμομόνωση, σύμφωνα με το DIN EN ISO 10077, Μέρος 1, Τιμές Uw 1,9 W/m²K, και διάσταση φύλλου 2500 mm x 2500 mm, διπλός υαλοπίνακας, με τιμή Ug 1,1 W/m²K
Μέγιστο βάρος φύλλου 400 kg
Μέγιστες διαστάσεις φύλλου: 3000 mm πλάτος και 3000 mm ύψος
Δυνατότητα ενσωμάτωσης κρυφού, μηχατρονικού συστήματος οδηγού Schüco e-slide (προαιρετικό)
Συμπαγές πλαίσιο φύλλου και πολύ μικρή όψη
Υδατοστεγανότητα, κατηγορίας έως 9A, σύμφωνα με το DIN EN 12208
Μεγάλη γκάμα σχεδίων, βάσει εξωτερικών πλαισίων με μονό, διπλό και τριπλό οδηγό
Αντιδιαρρηκτική προστασίας έως WK2
 
 

ASS 43 και ASS 48 
Τα συρόμενα συστήματα Schüco ASS 43 και ASS 48 αποτελούν υψηλής ποιότητας, θερμομονωτικά συστήματα, με μεγάλο βαθμό ευελιξίας. Τα εξωτερικά πλαίσια μπορούν να συνδυαστούν με διάφορους τύπους φύλλων. Διαθέσιμα σε εκδόσεις μονού, διπλού και τριπλού οδηγού, με πάχος υάλωσης, έως 32 mm για τα Schüco ASS 48, και έως 26 mm για τα Schüco ASS 43.
Υδατοστεγανότητα, κατηγορίας έως 8A, σύμφωνα με το DIN EN 12208
Βάρος φύλλου, έως 230 kg
Υψηλός βαθμός ευελιξίας, σε έργα μεγάλης κλίμακας
Απλή εγκατάσταση σημείων ασφάλισης, με χρήση προ-εγκατεστημένων, συρόμενων κρυφών φύλλων, χωρίς να απαιτείται τρύπημα
Φύλλο κομμένο σε 450 ή 900
Μέγιστο πλάτος φύλλου, έως 2500 mm
Μέγιστο ύψος φύλλου, έως 2600 mm
Τιμές Uw ≤ 1,8 W/m²K, ανάλογα με το σχέδιο
Αντιδιαρρηκτική προστασία, έως WK2
 
 

ASS 32 SC 
Στην ελαφριά θερμοδιακοπτόμενη συρόμενη κατασκευή η υάλωση ως 24 mm γίνεται χωρίς πηχάκια.
Οι διατομές για κάσες και φύλλα προσφέρονται για εύκολη σύνδεση.
Θερμοδιακοπτόμενη συρόμενη κατασκευή με λεπτές όψεις από 68 mm, μικρό ποσοστό πλαισίου, μεγάλο ποσοστό υαλοπίνακα
Βασικό βάθος διατομής φύλλου από 28 mm
Βασικό βάθος διατομής κάσας από 50 mm
Παρεμβύσματα τζαμιού από EPDM με ελάχιστο ορατό ποσοστό, προς αποφυγή μη καλαίσθητης όψης
Υάλωση χωρίς πηχάκια με περιμετρικό φύλλο